Meditationstræning

Jeg arbejder med to hovedformer for meditation.

Meditation på objekt. Det er meditation på åndedræt, visualiseringer, spirituelle kvaliteter (visdom, accept, etc.) og refleksioner over din person. Virkningen af denne form er øget koncentration, indsigter og udvikling af helt nye kompetencer i din personlighed afhængig af meditationens fokus.

Meditation uden objekt. Det er at sidde i rent nærvær uden mål og lade alt være, som det er. Vågne op til det, der altid er vågent – den universelle bevidsthed.

Denne meditation bringer dig ind i din værensgrund, hvor alt er perfekt, som det er. Du opnår kontakt med den del af dig, der allerede er hel og perfekt. Det giver frihed og dyb indre væren.

Vi vil i fællesskab afklare, hvilken form der passer bedst til dig på nuværende tidspunkt i dit liv og du vil blive guidet og få træning.

Vejledning i opstart af egen meditationspraksis

Foruden træningen i meditation, vil jeg vejlede i hvordan du kan få etableret den praksis, du ønsker.

Et meditationstræningsforløb strækker sig ofte over et par måneder, hvor vi mødes 3 til 4 gange i alt. På den måde får du mulighed for at praktisere og fordybe teknikkerne og høste de indsigter, som din meditationspraksis bringer dig.