Velkommen til Samtalens Hus

Hvis du ikke tidligere har været inde på samtalenshus.dk, vil det sted lige her på hjemmesiden, være et godt udgangspunkt for at få overblik. Her gives der en introduktion til de informationer, der findes på hjemmesiden.

Introduktion til hjemmesiden

Hvis du ikke tidligere har været hos en psykoterapeut eller psykolog eller hvis du har lidt erfaring med det, kan det være, at du er interesseret i at vide hvordan det foregår og hvordan et terapeutisk forløb overordnet set forløber i Samtalens Hus. Det har jeg skrevet mere om under Terapiforløb.

Hvis du har en del erfaring med terapi, selv er terapeut eller behandler eller er psykoterapeutstuderende, har du sikkert besluttet dig for hvilken terapiform du går efter og det vil derfor være vigtigt for dig at vide, om jeg giver denne form for terapi. Det kan du læse mere om under ”Terapiformer”.

Målgruppen for Samtalens Hus samt undtagelser er beskrevet nærmere i sidste afsnit under Din Livssituation.

Hvis du er meget bevidst om det tema du ønsker at arbejde med, vil det sikkert være interessant for dig at vide, at jeg beskæftiger mig med det og det kan du læse om under Din livssituation

Samtalens Hus er andet end psykoterapi og parterapi. Her bliver der også givet introduktion og vejledning i forskellige meditationsformer for både enkeltpersoner og mindre grupper. Prøv at læse mere om det under Meditationstræning.

Den første aftale

Når du har besluttet at starte, kan du kontakte mig skriftligt eller telefonisk for at aftale den første tid og benytte lejligheden til at stille eventuelle praktiske spørgsmål.
Kontaktformular, Priser mm. findes her Kontakt.

Når vi har aftalt tid, vil du få tilsendt materiale, som du kan kigge igennem som forberedelse til det første møde.